MALYEQA MULTI ACTION & BOOSTER SERUM

 

Kulit muka berminyak penyebab jerawat?
Wajah kusam, kering, tona tak sekata & tampak tua?
Malas nak sapu macam2 krim muka?
Tak berbedak pun nak muka cantik gebu glowing?
Jom cuba Malyeqa Serum!

Malyeqa Multi Action Serum & Booster Serum

Terdapat 2 pilihan Serum iaitu:

1. Malyeqa Multi Action Serum
2. Malyeqa Booster Serum

Malyeqa Serum diperbuat menggunakan bahan2 import dari Canada, Taiwan & Swiss yang mempunyai Clinical Research. Penggunaan yang sangat mudah untuk kulit tampil glowing & flawless. Sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki & wanita.

Bagaimana Malyeqa Serum bertindak?

✔️ Kesan ia tidak seperti produk di luar sana 3 hari dah cerah namun ikut proses yang sangat2 SELAMAT iaitu ambil masa dalam 14-21 hari ( Lama Ker? )
✔️ Jadi sel2 kulit kita diperbaharui secara semulajadi, bukan melalui penggelupasan drastik atau  sel2 kulit mati terus hinggakan anda perlu bergantung pada produk sepanjang hayat 
✔️ Serum ini sangat istimewa & unik, ia mengandungi "ChamoFlash" yang mana menjadikan anda nampak sangat cantik setiap kali pemakaian
 ✔️ Malyeqa Serum membantu menghalang UVA / UVB menembusi kulit, anda boleh pakai siang & malam tau (tidak perlu day cream / night cream / treatment cream lain lagi
✔️ Untuk jangka panjang ia tidak merosakkan kulit, kita bila hentikan lepas pakai bertahun2 tanpa kesan sampingan 
✔️ Menggunakan Geno White Technology (Teknologi Taiwan) yang :
- Mengurangkan penghasilan melanin berlebihan penyebab tompok gelap / jeragat
- Langsung tak berminyak @ melekit dan ia terus meresap masuk ke dalam lapisan derma (kulit bawah) untuk proses rawatan kulit dari dalam
- Mencerahkan kulit & memudarkan jeragat
✔️ Mengandungi Phycelltec Malus Domestica (Teknologi Swiss) yang :
- Membaiki sel2 kulit rosak
- Mengaktifkan & merangsang semula sel2 kulit sihat semasa anda tidur
- Mengurangkan gari2 halus di muka
✔️ Mengandungi Canadian Willow Herb (Teknologi Canada) yang bertindak sebagai:
- Antioksidan, anti bakteria, anti iritasi & anti inflamasi
- Membantu mengecutkan jerawat
- Merawat kulit kemerahan / sensitif
- Merawat masalah kulit sunburn
✔️ Menggunakan Poten Vitamin C dan ia TERBUKTI 7X lebih hebat dari Vitamin C Biasa yang membantu:
- Melindungi kulit dari radikal bebas
- Merangsang pembentukan kolagen semulajadi kulit
- Mengatasi kulit kusam
- Mencerahkan kulit secara sekata
- menganjal & mengurangkan gari2 halus
✔️ Gabungan Stemcell2 yang membuatkan kulit Anda 13X lebih Sihat, Muda & Cerah dengan:
- Meremajakan sel2 kulit & melambatkan penuaan
- Membaiki sel2 kulit rosak / jerawat
- Meningkatkan metabolisme kulit
- Memelihara kelembapan kulit , mencegah kulit kering
- Mencerah, menganjal & membuatkan kulit glowing & cantik!

** Apa beza kedua serum ni?

Kesan & kebaikan Malyeqa Multi Action Serum & Malyeqa Booster Serum sama seperti di atas. Keduanya boleh dipakai siang malam oleh setiap orang. Perbezaannya..

1. Multi Action Serum teksturnya like a foundation! Ia juga serum antipenuaan & perawatan kulit jerawat / jeragat yang berkesan. Sesuai untuk kulit bermasalah, kering, kusam & yang tidak gemar berbedak / makeup tapi mahu kulit tampak berseri cantik glowing semulajadi.

2. Jika anda kaki makeup, boleh gunakan Booster Serum sebelum sapu foundation / bedak. Ia bertindak sebagai Makeup Base / Primer / Moisturiser yang mengekalkan kelembapan kulit secara optimal walau seharian bermakeup! Selain menyegarkan kulit & menstabilkan pH kulit, tekstur kulit kelihatan lebih smooth, halus dan menutup liang pori terbuka. Makeup nyata tahan lebih lama dengan efek 3D tanpa bercapuk, kekal glowing & flawless seharian!

malyeqa multi action serum

malyeqa booster serum

Berminat dengan produk ini?
Jom terus whatsapp kami di talian 014-8228905
Atau terus tekan link di bawah (bagi pengguna telefon pintar) direct whatsapp kami 👇👇:
👉👉👉: Saya Nak Beli Malyeqa Serum

Post a Comment

HOT ITEM MINGGU INI